Betaling en Leveringsvoorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene, betaal en retourinformatie van shop.CBD-kracht.nl. Mocht u na het lezen van deze informatie vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

LEVERING EN LEVERINGSGEBIEDEN:

shop.CBD-kracht.nl levert in heel West Europa. Onze producten worden verzonden via erkende post leveranciers.

KOSTEN VAN VERZENDING

Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen die in Nederland en Belgie afgeleverd dienen te worden:

UITVOERING VAN UW ORDER

Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen 24 uur verzonden. Indien het niet mogelijk is uw pakket aan te bieden bij een van ons erkende post leveranciers, bijv. vanwege sluiting op zondag of nationale feestdag(en), wordt uw bestelling verzonden op de eerstvolgende dag dat de leverancier weer pakketten accepteert.

VEILIG BETALEN

De website van shop.CBD-kracht.nl is beveiligd met SSL. Alle data van u naar ons, en andersom, wordt versleuteld. Zodra u op de betaalknop klikt, schakelt deze website door naar de met SSL beveiligde verbinding van onze betaalprovider Afterpay, Billink en Pay.nl. Zo bent u er zeker van dat u veilig kunt betalen.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Voor uw gemak bieden wij u een ruime keuze aan betaalmogelijkheden aan.

  • Billink
  • iDeal
  • Creditcard
  • Afterpay
  • Paypal

RETOURNEREN VAN GOEDEREN

Wij hanteren een herroepingtermijn van 14 dagen na ontvangst van het product. Wilt u een product retourneren, dan kunt u dat ons laten weten.

HERROEPINGSFORMULIER

Producten dienen in de originele staat, ongeopend en ongebruikt geretourneerd te worden in een stevige verpakking. De kosten voor retourneren zijn voor de koper. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van uw retourzending gecrediteerd en teruggestort op uw rekening. De wettelijke termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 14 dagen na ontvangst van de goederen.